Gå till huvudinnehåll

Stockholm Västra Kungsholmen

Warfvinges väg 29

Kontor

Yta

745 kvm

Arbetsplatser

64 - 70 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

6

Letar du efter en lokal med många fördelar?

Då kan du ha hittat rätt!

Detta kontor med modern standard, utrustad med bla. komfortkyla kan snart bli ditt! Lokalen har även en helt egen terrass där du som hyresgäst kan avnjuta en härlig lunch eller en god kopp kaffe.

Planlösningen består av ett öppet kontorslandskap, ett par mötesrum och ett stort, fint pentry. För dig som hyresgäst är lokalen anpassningsbar för 48-60 arbetsplatser.

Vill man ha en intern ingång för personal och en extern ingång för besökare är detta fullt möjligt då lokalen har två entréer.

Vill du kunna träna under lunchen? Då finns SATS i grannhuset, Nordic Wellness och Friskis & Svettis i området och i fastigheten finns gemensamma omklädningsrum med duschar.

Tar du cykeln till jobbet kan du lätt parkera den i ett låst cykelrum i fastigheten. Och tar du bilen till jobbet finns garage i fastigheten med laddplatser för din bil.

Funderar du på lunchalternativ? Då behöver du inte gå långt. För i fastigheten huserar restaurangen Eatery som erbjuder frukost, lunch, fika, afterwork och catering.

Inte nog med att det finns tunnelbana ett par minuter från fastigheten. Bussar förstärker ytterligare kommunikationen och dessa går till Hornstull, Sergels torg, Odenplan och Nacka C.

Förstår att detta låter lockande och du undrar säkert när du kan flytta in. Från 2023-06-01 går det alldeles utmärkt att flytta in.

Välkommen på visning!

Området

Västra Kungsholmen är ett livligt stadsutvecklingsområde. Det som tidigare var en industristad är nu en modern blandstad med puls. Bostäder, arbetsplatser, idrottshallar, butiks- och restaurangliv samsas längs gatorna, samtidigt som det varsamt både bevarats och utvecklats parkytor och strandpromenader som är så speciella för Kungsholmen. Resultatet är en blomstrande stadsdel som fått ett nytt liv, anpassat för en ny tid.

Kommunikationer

Endast några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen och även bussar trafikerar området. Goda cykelförbindelser finns med väl utbyggda cykelbanor i närområdet. Fastigheten ligger vid Essingeleden med lättåtkomliga på- och avfarter i både norr- och södergående riktning.

Parkering

Det finns gott om garageplatser i fastigheten och området. Är du intresserad? Kontakta Corepark på telefonnummer 08-650 02 15.

Fastigheten

Kontorsbyggnaden uppfördes 1948 som garage- och industribyggnad för Bilägarnas inköpscentral, föregångare till OK. Kvaliterna från fastighetens byggår är högst närvarnade med ljusa och flexibla kontorlokaler. Det finns gott om service i form av restaurang, garage med biluthyrning, biltvätt, gym och frisör. Kommer du med cykel finns gemensamma cykel- och omklädningsrum i fastigheten.

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: LEED O+M, Gold
  • Total energianvändning: 149 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 4,08 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Byggmontage Forsell AB - Castellum - Cloudberry Care AB - Designgymnasiet i Sverige AB - Dynamite Carwash AB - Eatery - Framtiden - Framtiden i Sverige AB - Hermes Medical Solutions AB - Hertz - KD Hair By Katis AB - Kemakta Konsult AB - Kungsholmens Kontorshotell AB - Kungsholmens träningsklubb AB - Molöf Bygg AB - Newsafe Sweden AB - Optocorp AB - Pokayoke AB - Pricka AB - Reed & Mackay Sverige AB - Smarkit Agency AB - Strategia Projektledning AB - TeleTornet Sales AB - Vaktmästeriet S & T AB

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Hannah Eriksson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm