Gå till huvudinnehåll

Om området innanför promenaderna

Innanför promenaderna - en eftertraktad plats för företag att etablera sig

Området innanför promenaderna i Norrköping är en historisk del av staden som präglas av vackra byggnader, shoppinggator och restauranger. Området har mycket liv och puls. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och kulturaktiviteter, vilket skapar en attraktiv och dynamisk stadskärna. Detta gör området till en spännande plats för företag att etablera sig och dra nytta av den stora mängden människor som besöker området dagligen.

Vi på Castellum äger och förvaltar flera fastigheter i området med både kontors-, butiks- och restauranglokaler. Vi har också en aktiv roll i utvecklingen av området, genom att samarbeta med kommunen och andra aktörer för att skapa en attraktiv och levande stadskärna.

Området innanför promenaderna i Norrköping är en av stadens mest eftertraktade platser för företag att etablera sig. Här finns många möjligheter till högkvalitativa kontors- och butikslokaler i vackra historiska byggnader. Det finns också en välutvecklad infrastruktur med bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter, vilket gör det enkelt för både personal och kunder att ta sig till och från området.

Tveka inte att höra av dig om du har en fråga!

Uthyrningskoordinator

Jessica Sjögren

Kommersiell Förvaltare

Malin Eklöf

Aktuellt i Norrköping

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.