Gå till huvudinnehåll

Om Oxelbergen

Oxelbergen - ett område i tillväxt

Oxelbergen är ett område i Norrköping som har genomgått en stor förvandling de senaste åren. Området har ett utmärkt läge intill E4:an och har blivit en attraktiv plats för företag som söker lokaler i Norrköping. Vi på Castellum är en av de största fastighetsägarna i Oxelbergen och är en viktig aktör i områdets utveckling.

Vi har flera fastigheter som rymmer kontors-, lager- och industriytor och vi arbetar aktivt för att skapa moderna och flexibla lokaler som möter företagens behov. Vi är också en aktiv samarbetspartner i områdets utveckling, och arbetar tillsammans med kommunen och andra aktörer för att skapa en attraktiv och levande plats. Oxelbergen är ett område i tillväxt, vilket ger företag möjlighet att vara med och påverka utvecklingen.

Området har goda kommunikationer, både med bil och kollektivtrafik, vilket gör det lätt för personal att ta sig till och från jobbet. Det finns möjligheter till parkering i området. Du kommer  till stadskärnan genom en promenad på ca 15 min eller snabbare om du lånar någon av Castellums hyresgästcyklar.

Hör gärna av dig till mig och du har frågor!

Kommersiell Förvaltare

André Is

Aktuellt i Norrköping

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.