Gå till huvudinnehåll

Lund Ideon

Scheelevägen 18, 20

Kontor

Yta

355 - 2 300 kvm

Arbetsplatser

30 - 50 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

2

Ledigt Kontor med Idyllisk Innergård – Perfekt Läge och Nära Spårvagnsförbindelser!

Välkommen till vårt inspirerande kontorsutrymme på andra våningen, centralt beläget mitt i hjärtat av Ideon. Den inbjudande entrén öppnar upp till generöst dagsljus och leder dig in i en mångsidig planlösning. Här kombineras privata kontorsrum med öppna arbetsplatser som omger en charmig atriumgård. Flexibiliteten i lokalens utformning gör det möjligt att hyra hela eller delar av utrymmet, skräddarsydda för att möta just era behov. Skapa effektiva arbetsytor som passar er verksamhet perfekt.

Planlösning

Skräddarsydd ett kontor för att möta era unika önskemål och behov. Genomtänkt rumsindelning ger er flexibilitet att anpassa lokalens layout efter ert företags specifika krav. Den noggrant planerade designen inkluderar stora fönster och öppna ytor för att maximera naturligt ljusinsläpp. Det skapar en ljus och energifylld arbetsmiljö som främjar välbefinnande och produktivitet. Den generösa takhöjden inte bara förbättrar arbetsmiljön utan ger även möjlighet för kreativa och flexibla lösningar. I lokalen är varje detalj utformad för att skapa en arbetsplats som kan anpassas efter era unika behov samtidigt som den erbjuder en ljus och inspirerande atmosfär. Upptäck möjligheterna med denna planlösning och skapa en arbetsplats som stimulerar tillväxt och framgång.

Området

Fastigheten ligger i nordöstra Lund intill forskningsområdet Ideon Science Park och Edison Park där nyskapande forsknings och utvecklingsföretag är verksamma. I närheten finns även Lunds Tekniska Högskola vilket formar området till en plats där kunskap, forskning och utveckling ligger i framkant. Detta är Lunds mest attraktiva kontorsområde med ett idealiskt läge för innovativa och expansiva företag.

Kommunikationer

E22:an samt Lunds norra ringled passerar straxt utanför fastigheten, vilket gör platsen mycket lättillgänglig. Inom gångavstånd finns även hållplatser för regionbussar samt för flygbuss till Malmö flygplats. Centrala Lund ligger endast två kilometer bort och kan enkelt nås på några få minuter med cykel eller buss, därifrån finns direkta tågförbindelser till Kastrup flygplats.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns på fastigheten.

Service

I området finns ett stort utbud av kommersiell service, där bland annat restauranger, hotell, bank och företagshälsovård ligger inom gångavstånd från fastigheten. Inom en kilometer från fastigheten finns även en bensinsation och flera livsmedelsbutiker.

Fastigheten

På fastigheten finns en byggnad som innefattar kontor samt lager lokaler. Fasadens röda accenter i kakel samt entreens stora glasparti ger byggnaden dess karaktär. Kontoren är grupperade runt en atriumgård som ger både ljusinsläpp och utsikt vilket skapar en behaglig arbetsmiljö. Lagerdelen har en generös takhöjd och flera lastportar finns. Bygganden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding. Det finns även möjlighet till gröna hyresavtal.

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 68 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

ESS - Mikrodust - Triomed

Markparkering Buss < 500m Spårvagn < 500m

Karta

Dokument

Kontaktperson

Affärsutvecklare Uthyrning Lund & Malmö

Helen Greve

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Lund