Stockholm Södertälje

Gränsbovägen 8

Industri Lager/Logistik

Yta

5 610 kvm

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Om lokalen

Unik industrifastighet nära E4:an

Välkommen till denna unika industrifastighet i Södertälje med närhet till E4:an och i goda grannars sällskap!

På några minuters körsträcka från E4:an når man fram till den inhägnade fastigheten.

Lager, produktion har access från lastkaj med höj- sänkbara lyftbord, en inbyggd lastkaj med 3 stora portar och ytterligare 2 lastkajer varav en av dessa har inbyggd vädertätning. Lager och produktion är till den större del beläget på bottenplan med mindre servicekontor för arbetsplatser eller möjligt konferensrum och två separata omklädningsrum med dusch och 2 stycken wc.
På plan 1 har vi resterande lagerytor och ett större kontor med 11 stycken kontorsrum, ett större konferensrum, två separata omklädningsrum med bastu och 2 stycken duschar i vardera omklädningsrum, 5 stycken wc varav en styck RWC samt ljust och trevligt pentry/ pausutrymme med terrass.

Takhöjden varierar från 3,6 - 6,4 meter och lagret på plan 1 har en fantastisk takhöjd om hela 15,7 meter. Bärigheten är mycket hög då den är byggd för ett tidigare tryckeri.

Det finns ett utomhusförråd med 4 portar för god förvaring.

Kontorsdelen är beläget en trappa upp med mixad planlösning för arbetsplatser i ett öppet landskap samt ett antal enskilda kontorsrum. Här finns också större pentry med en trevlig terrass att kunna avnjuta sin lunch på.

Här får man goda grannar som Ramirent, Swedol och Autoexperten.

Välkommen på visning!

Kommunikationer

Kommunikationen i Södertälje består av både buss och pendeltåg. Det tar ca 45 minuter från Stockholm city. Inte långt från fastigheten svänger man av från Södertäljevägen. Vilket gör det snabbt och smidigt för de som vill köra bil.

Bussar nr 760 ,761 går från Södertälje och smidigt tar dig till Moraberg.

Området

Fastigheten Traktorn 7 är en industri/lager lokal belägen i Södertälje. Södertälje är beläget mellan Strängnäs, Nyköping och Stockholm. Alltså enkelt att pendla från många olika håll

Om fastigheten

Fastigheten är en industrifastighet belägen strax utanför Södertälje i Moraberg. Den ligger nära E4:an med bra skyltläge och är en singel fastighet med inhägnat markområde.

Energi och hållbarhet
  • Total energianvändning: 125 kWh / m2, år
  • Energi CO2-påverkan: 5,28 CO2 / m2, år
Hyresgäster i fastigheten
  • V-Tab AB

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Emil Lötbom

Anmäl intresse

Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm