Gå till huvudinnehåll

Om Kirsebergsstaden

Kirsebergsstaden är ett mångfacetterat, pulserande och attraktivt område för verksamheter. En av de mest framstående fördelarna med att etablera sig i Kireseberg är dess närhet till centrala Malmö. Området är beläget endast några minuters bilfärd från stadens centrum och har utmärkt tillgänglighet med kollektivtrafik och bil. Oavsett om du söker en modern kontorslokal eller en lagerbyggnad kan du hitta det du behöver i detta område. 

Här finns en mix av olika branscher och företag i olika storlekar, vilket skapar en atmosfär av innovation och affärsmöjligheter. Här erbjuds också en rad bekvämligheter och serviceinrättningar. Andra fördelar är dess närhet till grönområden och rekreation, här finns vackra parker och promenadstråk som ger en trevlig kontrast till det livliga stadslivet. Kirsebergsstaden är en idealisk plats för att hyra lokaler i Malmö. 

Aktuellt från Malmö

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.