Gå till huvudinnehåll

Castellums lager och logistiklokaler i Malmö

Med riktigt bra skyltlägen nära de större kommunikationslederna, i väl etablerade industriområden i Östra hamnen finns lokaler från 300 kvm till ca 15 000 kvm. Lokalerna får takhöjder mellan ca 4,5 och 11,7 m och har flertalet portar med goda angörings- och parkeringsytor alldeles utanför. Det finns även möjlighet till nybyggnation i Östra Hamnen, Sunnanå om upp till 20 000 kvm. Lager och logistiklokaler finns även i Fosie med storlekar från ca 300 till ca 6 000 kvm och höjd ca 7m fritt under balk. Angöring både från mark och brygga.

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Castellum är en av Nordens ledande aktörer inom logistik. Vi kan hjälpa dig att skapa den mest effektiva logistikkedjan – från större centrallager till mindre lägen för Last Mile - och erbjuder kostnadseffektiv lagring på strategiska orter i kombination med citynära logistiklägen.


Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.