Gå till huvudinnehåll

2023-02-21 | 10:18

”Det blev precis som vi ville ha det”

Örebro Källeruds Park

Turkos vägg med sittplatser

Bygget är klart och hyresgästerna har flyttat in – nu har Källeruds park öppnat portarna på riktigt. "Man är allt lite stolt över att sitta här", säger Erik Ågren, affärsområdeschef vid techbolaget Nexer.

Varma kulörer, mjuka mattor, grönskande väggar och … en gaminghörna.
"Och här har vi vår studio där vi kan spela in podcasts", berättar Erik Ågren.
Hos Nexer, på andra våningen i Källeruds park, badar lokalerna i varma nyanser och mjuka material.
"Det blev precis som vi ville ha det. Det är som att komma hem till någon, varmt och välkomnande", säger han. 

Erik Ågren, affärsområdeschef Nexer

 ”Närmare där det händer”

Castellums kontorshus Källeruds Park, precis intill Södra vattentornet i Örebro, stod klart i höstas och nu har alla våra hyresgäster flyttat in. Förutom Nexer sitter här Structor, Jämtkraft, Intec, Atea, Aspia och Performiq.
"Läget är toppen. Du har nära till padelbana och Gustavsvik och det finns bra restauranger i närheten. Dessutom har du gångavstånd till stan och Södra station vilket gör det smidigt att ta emot kunder och gäster. Vi är helt enkelt närmare där det händer", konstaterar Erik Ågren.

 

”Ett fantastiskt ljus”

Precis som hos Nexer möts du av något alldeles extra när du tar klivet in hos byggkonsultföretaget Structor Örebro AB. En brasa brinner i foajén, gröna växter klättrar uppför väggarna, öppna ytor bjuder in till samtal och så råder det stopp för ytterskor. Allt för att skapa en lugn och harmonisk miljö. 
"För oss låg det perfekt i tiden att flytta hit och vi trivs oerhört bra här. Vi har kunnat utforma lokalerna som vi vill. De stora glaspartierna ger ett fantastiskt ljus, ytorna inbjuder till aktiviteter och social samvaro, vi har nära till stan och att allt man behöver finns runt omkring", konstaterar Johanna Tun, vd för Structor Örebro AB, och fortsätter:
"Sedan längtar vi såklart efter att hänga terrassen på taket i vår och sommar också!" 

Kontor Johanna Tun, VD Structor Örebro AB

Kontor på taket? Jajamän!

Nyfiken på hur det där med utomhuskontor på taket – som Johanna Tun pratar om – fungerar egentligen? Läs mer om Castellums koncept WorkOUT!

Mer att läsa

2022-09-28

Castellum anlägger solcellsanläggning nummer 70

2022-04-19

PerformIQ längtar efter att flytta in

2022-02-18

Dubbelt guld till Örebro

2021-12-15

Guldbetyg till Källeruds Park!