Gå till huvudinnehåll
Visionsbild av fastigheten.

Bilanläggning på bästa läge

Hedin Bil Göteborg AB är ett helägt dotterbolag i Hedin Bil-koncernen som är en av Sveriges största återförsäljare av nya och begagnade bilar. De har valt att etablera en ny Kia-anläggning i bästa läge utmed E6 i Tagene i Göteborg.

Attraktivt läge Miljöcertifierat Modernt och hållbart
Tre personer på en byggarbetsplats
Typ Bilanläggning
Uthyrningsbar yta 2 100 kvm
Adress Trankärrsgatan 3
Miljöcertifiering Miljöbyggnad
Färdigställd Hösten 2019

Här ligger Trankärrsgatan 3

Kontakta oss

Kommersiell Förvaltare

Ulrika Johannesson

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.