Du är fortfarande värdens centrum

Castellum är Sveriges minsta stora fastighetsbolag. Tidigare hette vi Aspholmen, Briggen, Brostaden, Corallen, Eklandia och Harry Sjögren. De sex bolagen ingick i samma koncern och nu har vi, tillsammans med Norrporten, samlats under gemensam flagg. Du kanske undrar – om du är hyresgäst/kund, vd, byggbolag, sugen på att byta jobb, politiker – hur detta påverkar dig.

Tänk så här: Vi är fortfarande alldeles runt hörnet. Här förvaltar, förädlar och utvecklar vi kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och logistik. Viktigast är, precis som tidigare, att varje lokal hjälper och stärker kundens verksamhet.

Castellum finns i en mängd dynamiska städer i Sverige och i Köpenhamn. Vår samlade kunskap om specifika förutsättningar hjälper oss att bli bättre överallt. Det, och mer resurser i ryggen, skiljer sig mot förr men Björn Johansson i Uppsala är fortfarande Björn Johansson i Uppsala. Liksom att Marianne Eggert i Lund fortfarande är Marianne Eggert i Lund osv.

Om du inte redan är kund hos Sveriges minsta stora fastighetsbolag, hör av dig för ett samtal om hur vi kan förverkliga dina planer på en ny, inspirerande arbetsplats. Om du redan är kund är det business as usual: människan i centrum och fastigheten runtom. För så jobbar ett dynamiskt fastighetsbolag, inte främst med fastigheter, utan med människor. Och deras framtid.