Gå till huvudinnehåll

Stockholm Västra Kungsholmen

Warfvinges väg 26

Kontor

Yta

453 kvm

Arbetsplatser

30 - 40 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

3

Nyproducerad kontorslokal!

Välkommen till Erskine & friends

Modern lokal med det snyggaste från förr!

Här kommer ni sitta i en trivsam lokal om 453 kvm med privat terrass och en intilliggande paus yta som är inklädda i stora fina glaspartier. Fin balans mellan enskilt arbete och gemensamma arbetsytor. Den tidstypiska arkitekturen och den generösa fönstersättningen längst fasaden i kombination med det nya interiöra lösningarna skapas en fin och mjuk upplevelse.
Här kommer ljuset att strömma in från flera håll och arbetsplatserna får utsikt i flera riktningar. Materialval och inredning har utformats för att bevara det bästa från historien och den ursprungliga arkitekturen, samtidigt uppgraderas och anpassas lokalen för att matcha moderna behov och förväntningar.

I Erskine & friends kommer ni som sätter extra stort värde på en trevlig arbetsmiljö och representativa lokaler att trivas. Kombinationen av egna kontorsytor, delade servicefunktioner, gemensam takterrass och restaurang och café i huset, ger också en flexibilitet som får de ljusa och smarta ytorna att kännas ännu större.
Entrén från gatan leder rakt in i Erskine & friends hjärta. Här finns lobby, reception och lounge, konferensavdelning, gym, restaurang och café. Här finns också utgången till parksidan. En grön liten lunga, med snabb smitväg till tunnelbanan.

Västra Kungsholmen har goda kommunikationer och en härlig blandning av stadspuls och lugn, parker och sjönära läge. Sammantaget det bästa av flera världar och en bra utgångspunkt för att få ihop arbetsliv och fritid på ett bra sätt.

Castellum är ett av världens hållbaraste fastighetsbolag. I Erskine & friends sätter vi extra fokus på återbruk och social hållbarhet och arbetar med certifiering enligt Miljöbyggnad Guld som ambitionsnivå. Läs gärna mer om Castellums hållbarhetsarbete på castellum.se.

Är du nyfiken på arbetsplats som kommer att bli något alldeles extra? Kontakta oss på berättar vi mer!

https://www.castellum.se/nyproduktion/erskine-and-friends/

Området

Västra Kungsholmen är ett livligt stadsutvecklingsområde. Det som tidigare var en industristad är nu en modern blandstad med puls. Bostäder, arbetsplatser, idrottshallar, butiks- och restaurangliv samsas längs gatorna, samtidigt som det varsamt både bevarats och utvecklats parkytor och strandpromenader som är så speciella för Kungsholmen. Resultatet är en blomstrande stadsdel som fått ett nytt liv, anpassat för en ny tid.

Kommunikationer

Endast några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen och även bussar trafikerar området. Goda cykelförbindelser finns också med väl utbyggda cykelbanor i närområdet. Fastigheten ligger vid Essingeleden med lättåtkomliga på- och avfarter i både norr- och södergående riktning.

Fastigheten

Byggnaden uppfördes 1961 för en möbelfirma och sen dess har många olika verksamheter bedrivits här. Nu pågår en omfattande och varsam renovering av fastigheten för att ge fastigheten ett nytt liv som uppfyller dagens krav på moderna och hållbara arbetsplatser. Mer information om det pågående projektet finns att läsa här https://www.castellum.se/nyproduktion/erskine-and-friends/.

Fördelar

  • Fullservicehus
  • Egen terrass
  • Nyproducerad lokal

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 191 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 5,01 kg CO₂ / m², år
Buss T-bana Gym Garage Elbilsladdning Cykelförråd Reception Konferensservice Restaurang/café Omklädningsrum

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Hannah Eriksson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Stockholm