Gå till huvudinnehåll

Om Linköping Centrum

Vi vill bidra till ett rikt stadsliv

Linköping centrum präglas av en charmig blandning av gammalt och nytt, där historiska byggnader och moderna arkitektoniska element blandas. Stadsdelen har ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och kulturinstitutioner och är ett populärt besöksmål för både Linköpingsbon och turister. Det finns goda kommunikationsmöjligheter.

Vi på Castellum erbjuder moderna, attraktiva kontor och lokaler för butiker, restauranger och  andra företagare och entreprenörer. För oss är det viktigt att att bidra till att skapa en levande och välkomnande stadskärna. Våra fastigheter har renoverats och moderniserats för att möta dagens höga standarder, samtidigt som de historiska karaktärsdragen har bevarats och framhävts. Våra lokaler erbjuder hög standard och modern teknik, vilket gör det möjligt för företag att effektivt driva sina verksamheter.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor!

Kommersiell Förvaltare

Helén Adolfsson

Aktuellt i Linköping

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.