Gå till huvudinnehåll

Om Hyllie

Hyllie har under de senaste åren utvecklats och blivit ett av de mest eftertraktade områdena i Malmö. Området ligger nära både E6:an och Öresundsbron, vilket gör det lätt att ta sig till och från Malmö, Köpenhamn och resten av Skandinavien. Tågstationen och Citytunneln gör det möjligt för företagare och dessa anställda att pendla till och från området med kollektivtrafik, men har även öppnat upp för en stor potential för företag som söker en internationell närvaro. Området är beläget nära Malmö Arena och Emporia köpcentrum, vilket ger en hög trafik av besökare. Här erbjuder vi både kontors- och butikslokaler. 

I Hyllie är både Eden och Eminent en idealisk plats för nystartade företag som vill ha möjlighet att växa och utvecklas. 

Aktuellt från Malmö

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.