Gå till huvudinnehåll

Om Västra Kungsholmen

Sedan början av 2000-talet har Västra Kungsholmen genomgått en stor förändring. Det som tidigare var ett industriområde har blivit ett av Stockholms mest attraktiva lägen, med bostäder, kontorslokaler, restauranger, caféer, butiker och annan service. 

Castellum har lediga kontorslokaler både på Warfvinges väg och Strandbergsgatan där du som hyresgäst sitter i ett nav av god service, men också på Lindhagensgatan 133. Huset som sparat lika mycket CO2 som 785 600 mil i bil.  

Som hyresgäst på Västra Kungsholmen har du allt du kan tänkas behöva i form av gym, matbutiker, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering i närområdet.

Här finns fina promenadstråk längs vattnet i Hornsbergstrand och Kungsholms strand. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare.

Aktuellt från Västra Kungsholmen

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.