Gå till huvudinnehåll

Om Malmö Centrum

Malmö centrum är ett mångsidigt område med många möjligheter för företag att etablera sig, oavsett om du söker efter kontorslokal, butikslokal eller restauranglokaler.

Gustav Adolfs torg är en av Malmös mest centrala platser, det är ett livligt område med många butiker, restauranger och kaféer runt torget, vilket ger en hög fottrafik. Här har du goda möjligheter att synas och nå ut till en bred publik. På Lilla Nygatan har vi trevliga kontorslokaler med utsikt över både Gustav Adolfs Torg, kanalen och Södertullparken. 

Nyhamn, i närheten av Centralstationen, är en ny, grön och attraktiv stadsdel. Området är känt för sin pittoreska hamnmiljö och med närhet till havet, en levande kultur- och restaurangscen och en blandning av bostäder och verksamheter är Nyhamn ett populärt område att etablera sig i. Castellum är en av aktörerna först ut med att starta upp utvecklingen av området med nya Domstolen och E.ON:s nya nordiska huvudkontor.  

På Nordenskiöldsgatan, hittar du huset STUDIO som är en del av det livfulla området och är en varierande arbetsplats med en inspirerande miljö, med goda kommunikationsmöjligheter. Passar både företag och enskilda arbetstagare. I Studio hittar du flera matställen som Lokal 17, Salads & Smoothies, Kasai eller så ta en drink på den fantastiska Sky Bar som ligger högst upp i huset.  

Aktuellt från Malmö

Se fler liknande artiklar

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Nordens största bestånd av kommersiella fastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av kontor, lager, logistikfastigheter och andra verksamhetslokaler i de flesta större tillväxtstäder i Sverige. Vi utvecklar också helt nya fastigheter anpassade efter våra kunders behov. 

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt hållbarhetscertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö. 

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga rapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.