Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Lilla Bommen 6

Kontor

Yta

307 kvm

Tillträdesdatum

2024-09-01

Kontor med härlig utsikt

Lilla Bommen i Göteborg är en populär plats, belägen vid Göta älv och i närheten av centrala Göteborg. Om det finns en fastighet på Lilla Bommen som erbjuder en öppen planlösning på 300 kvm, kan man förvänta sig en ljus och rymlig lokal med en fantastisk utsikt över Göta älv.

Planlösning

En öppen planlösning innebär att det inte finns några eller väldigt få separata rum eller väggar som delar upp utrymmet. Istället är det en öppen och flexibel yta där olika delar kan inredas för olika ändamål. Med en yta på 300 kvm har man gott om plats att skapa olika avdelningar eller zoner inne i lokalen om man önskar. Det kan vara avdelningar för exempelvis kontor, mötesrum eller loungeområden. Det faktum att lokalen är ljus betyder att det finns mycket naturligt ljusinsläpp genom stora fönster eller glasväggar. Detta kan bidra till en trivsam och energigivande arbetsmiljö. Slutligen kommer utsikten över Göta älv att vara en viktig faktor i denna lokalen. Att kunna njuta av en vacker och avkopplande utsikt kan vara en stor fördel för både anställda och besökare.

Området

Det unika vattennära läget mitt i staden, med Operan bara ett stenkast bort och närheten till Centralstationen gör detta till ett av Göteborgs mest attraktiva lägen. Med närhet till restauranger, butiker och andra bekvämligheter blir det enkelt för både medarbetare och kunder att nå din verksamhet. Du har möjligheten att njuta av stadens puls och energi strax utanför dörren. Smidig access via de stora trafiklederna.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i närheten till alla allmänna kommunikationer. På några minuter når du hållplats för buss och spårvagn. Cykelleder finns precis utanför dörren och passagerarbåtarna från Hisingen lägger till vid Lilla Bommens hamn och Stenpiren. Till tågen vid Centralstationen är det några minuters promenad. Där finns även bussterminalen för flygbussar till Landvetter Flygplats samt expressbussar till närområdena kring Göteborg.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i byggnaden. Via hissen når man källarplanet där garaget är beläget.

Service

Fastigheten ligger ett stenakst från Nordstan med tillgång till all tänkbar service och butiker som erbjuds i Sveriges tredje största shoppingcenter, Nordstan Affärscentrum.

Fastigheten

Fastighet i åtta våningsplan som består av kontor och ett fåtal butiker. Tegelbyggnad med vissa burspåksfönster. Garage finns i källarplanet som nås via hiss. I juni 2022 invigdes Playce, en energisk punkt mitt i Göteborg. En plats för nya möten och inspirerande aktiviteter har vuxit fram mellan husen på Lilla Bommen. Playce är en yta som är till för alla. Det finns gott om sittplatser och trappavsatser att slå sig ner på.

Fördelar

  • Utskikt
  • Läge
  • Modernt

Energi & hållbarhet

  • Hållbarhetscertifiering: BREEAM In-Use, Good
  • Energi CO2-påverkan: 0 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Beyers Blommor AB - Bohus Sushi AB - Capio Medocular AB - CVS Center AB - dotter t Capio - Luxoft Sweden AB - NEP Sweden AB - Passal AB - Spinverse Sweden AB - Wasa Kredit AB

Buss < 500m Tåg < 500m Båt < 500m Garage Elbilsladdning Konferensservice Cykelförråd

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Helena Dellborg

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg