Gå till huvudinnehåll

Örebro Aspholmen

Boställsvägen 4

Kontor

Yta

229 - 429 kvm

Arbetsplatser

10 - 15 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Kontor i bästa läge på populära Aspholmen

Letar ni lokal med möjlighet för både era kunder och anställda att parkera bilen precis utanför kontoret? Då har ni hittat rätt! Här erbjuds rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier, stort serviceutbud alldeles i närheten och promenadavstånd till populära Bullvivan för er som önskar något sött till eftermiddagskaffet. Är ni nyfikna på att veta mer, varmt välkommen att kontakta mig för visning!

Planlösning

I dagsläget är lokalen uppdelad på cellkontor, pentry och arkiv. Här finns stora möjligheter att anpassa ytorna efter just era behov och önskemål.

Området

Fastigheten ligger på Aspholmen, ett av Örebros mest attraktiva områden. Ca 3 km till centrum.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till busshållplats där bussen avgår med jämna mellanrum till centrumkärnan på ungefär 15 minuter. Fastigheten är lätt att nå från E18. E18 och E20 går igenom kommunen och avståndet till Stockholm och Göteborg är 20 respektive 30 mil. 1,6 mil från fastigheten ligger Örebro flygplats har dagliga turer till Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Järnvägsstationen är belägen cirka 1 km bort och tåget tar dig till Stockholm på 2 h.

Service

Fastighetens korta avstånd till centrum gör att serviceutbudet finns nära till hands. Örebro har ett stort utbud av sport-, kultur- och fritidsaktiviteter. Staden har också en bra variation av lunchrestauranger och caféer. Kommunen i Örebro har även satsat på cykelleder runt om i staden. Gustafsvik's Golfklubb håller till 1 km från fastigheten, de erbjuder god mat och samarbetar med några av Örebros många hotell.

Fastigheten

Kontorsfastighet

Fördelar

  • Lättillgängligt läge!
  • Parkering utanför
  • Stort serviceutbud i området!

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 124 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 5,57 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Jordbruksaktuellt - Klimatpartner - VEOSOL

Markparkering Restaurang/café i området Gym < 700m Buss < 500m Tåg < 1000m Promenadavstånd till Bullvivan Rikligt med ljusinsläpp

Karta

Dokument

Kontaktperson

Kommersiell Förvaltare

Magnus Persson

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Örebro