Gå till huvudinnehåll

Göteborg Centrum

Amerikahuset / Oskarsgatan 9

Kontor

Yta

335 kvm

Arbetsplatser

7 - 20 st

Så räknar vi antal arbetsplatser

Detta spann är en uppskattning. Det finns flera faktorer som påverkar hur många arbetsplatser som kan rymmas i en lokal. Inte bara storleken på själva lokalen utan även hur den disponeras. Exempelvis kräver en lokal med många enskilda kontor mer plats än öppen planlösning. Andra begränsningar kan vara tillgången på luft och kyla, eller utrymningsvägar.

Tillträdesdatum

Enl. ök.

Våningsplan

4

Kontor i Amerikahuset!

Välkommen till denna spännande möjlighet att hyra ett kontor på 335 kvm på den fjärde våningen!

Med en flexibel planlösning kan vi skapa en arbetsplats som passar perfekt för er verksamhet och era önskemål.

Planritningarna ger er en glimt av de olika möjligheter som lokalen kan erbjuda, men vi är mer än villiga att lyssna på era specifika behov och skapa en anpassad utformning som passar er verksamhet perfekt.
Vi förstår att varje företag är unikt och att det är viktigt att ha en arbetsmiljö som främjar effektivitet och trivsel.

Att vara belägen i hjärtat av Masthugget ger er möjligheten att vara en del av denna charmiga stadsdel med sina unika vinklar och vrån. Här kan ni njuta av närheten till lokala bekvämligheter, restauranger, och en levande atmosfär som kan bidra till att skapa en positiv arbetsplatskultur.

Missa inte denna chans att skapa ert drömkontor mitt i hjärtat av Masthugget. Kontakta oss idag för mer information och låt oss tillsammans forma en arbetsplats som kommer att bli en inspiration för er och era medarbetare!

Området

Amerikahuset ligger centralt, med ett fantastiskt läge intill det glittrande vattnet och med en underbar utsikt över Göteborgs hamninlopp.

Kommunikationer

Fastigheten i nära anslutning till leden. Det är mycket goda kommunikationer med spårvagn 3, 9 och 11 från Masthuggstorget. En hållplats från Masthuggstorget eller ca 7 minuters promenad från Amerikahuset ligger Järntorget, en stor knutpunkt för både buss och spårvagnar som tar dig enkelt till alla stadsdelar i Göteborg.

Service

Ta en kort promenad till Masthuggstorget, Järntorget eller Långgatorna som erbjuder ett stort utbud av mat från världens alla hörn. Här finns också bra utbud av all tänkbar service i form av butiker av olika slag, restauranger, livsmedelsbutiker mm.

Fastigheten

Anrika Amerikahuset är en av Göteborgs första monumentala byggnader, byggt 1919. Fastigheten är mycket vacker och ligger nära hamnen med utsikt över älven. En varsam renoveringen av Amerikahuset blev klar årsskiftet 1999-2000 och resulterade i att Castellum tilldelades pris för "bästa ombyggnad år 2000".

Fördelar

  • Anrikt
  • Masthuggskajen
  • Nära centrum

Energi & hållbarhet

  • Total energianvändning: 130 kWh / m², år
  • Energi CO2-påverkan: 0,38 kg CO₂ / m², år

Hyresgäster i fastigheten

Bang - Göteborgs Kyrkliga Stadsmission Bistånd - Lets deal AB - Makajo Sverige AB - Masthuggskliniken AB

Cykelparkering Skyltläge Spårvagn 300 meter

Karta

Dokument

Kontaktperson

Uthyrare

Katarina Uppling

Anmäl intresse

Vill du veta mer, eller boka en visning?
Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Intresseanmälan

Kontaktinformation

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Liknande lokaler i Göteborg