Visionsbild av fastigheten.

Platsen som ger energi

Edison Park erbjuder något för alla – med plats för både coworking, öppna samarbetsytor, flexibla och permanenta kontor. Ha morgonmötet på takterrassen eller varför inte ute i parken? De många gemensamma ytorna skapar en dynamisk och inbjudande atmosfär. Med sina energismarta lösningar, är Edison Park inte bara en levande miljö som måste upplevas. Här alstras även energi – på många plan.

Kontor och coworking Takterrass med utomhuskontor Smidigt läge
Förtätningprojekt 2 kontorshus och 1 mobilitetshus
Uthyrningsbar yta 16 000 kvm
Inflyttning Sommar 2024
Certifieringar Miljöbyggnad Guld, Plusenergihus, Passivhus
Garage Bil- och cykelgarage
Visionsbild av fastigheten.
Bildkollage av miljöbilder.
Visionsbild av lobbyn.
Var med och forma ditt framtida drömkontor tillsammans med oss!

Kontorslösningar

Flexibelt efter behov

Edison Park är byggt för att du och dina medarbetare ska få en stimulerande och hälsosam vardag. Vissa vill ha sitt alldeles egna kontor och kunna stänga dörren om sig. Andra tankar energi genom att sitta tillsammans med andra. Edison Park erbjuder något för alla – med både coworking, öppna samarbetsytor, flexibla och permanenta kontor samt fokuserat arbete.

Reception Takterrass Auditorium Mötesrum Eventytor Café Deli Gym Cykelservice
Person vid dator.

Det alldeles egna kontoret

En flexibel planlösning gör att man enkelt kan anpassa lokalytorna efter behov. Varje kontorsplan erbjuder 1–3 kontorslokaler med ytor från 273–983 kvm. Har ert företag mer behov än så, går det att addera flera plan till sitt kontor. Oavsett planlösning, ger rummen maximal komfort med optimerad ventilation, generöst ljusinsläpp med utvändig solavskärmning för behaglig inomhustemperatur.

utomhuskontor

Ett smultronställe på taket

De gröna takterrasserna erbjuder nya sätt att arbeta. Måndagsmöte med fågelsång? AW på taket? Castellums populära WorkOUT® gör möten och ergonomiska arbetspass ute i det fria till en självklarhet. Oavsett om du vill arbeta ostört, imponera på kunder, köra ett yogapass, ha en matlagningsaktivitet för teamet eller något helt annat. Självklart med full tillgång till el och WiFi. Det är ju en arbetsplats.

Människor vid utomhusarbetsplatser på takterrass.

Hållbart byggt för ett hållbart liv

Miljösmarta lösningar

De nya kontorshusen är certifierade med Miljöbyggnad Guld, FEBY Guld och FEBY Guld Plushus, vilket betyder att de är hållbart byggda för en hållbar drift. Effektiv ventilation och högisolerade väggar, tak och golv minimerar värmeförluster, samtidigt som man effektivt tillvaratar värmen från människor, elektriska apparater och sol.

Här finns även många miljösmarta lösningar som till exempel avloppsvärmeväxlare, där det rena vattnet värms upp med hjälp av det använda vattnet som redan är varmt. Husens solceller och vindkraftverk producerar nära 900 000 kWh per år, vilket räcker gott och väl till såväl fastighetsdriften som åt alla hyresgäster och verksamheter. Något som tillsammans med certifieringarna gör Edison Park unikt i Sverige.

Vy över området.

Smidigt läge med bra kommunikationer

Edison Park ligger på Ideon, vilket betyder att ni utöver att kunna ta del av Ideons nätverk och skarpa hjärnor, får ett väldigt fördelaktigt geografiskt läge. Såväl regional- som stadsbussarna stannar precis utanför, spårvagnen ett par hundra meter bort. Vill du hellre köra hit, kör du bara av E22 strax intill och parkerar i vårt mobilitetshus med 700 parkeringsplatser. Men vi vill förstås slå ett slag för cykeln och har därför även ett stort cykelgarage med plats för 1 276 cyklar.

Här ligger Edison Park

Kontakta oss

Projektchef Region Öresund

Mattias Wallin

Affärsutvecklare Lund & Helsingborg

Helen Greve

Intresseanmälan

Hej!

Är du ute efter nya lokaler till din verksamhet, och vill ha mer information om den här fastigheten? Vi berättar gärna mer om de möjligheter som finns och ser fram emot att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa till.

Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Vi hörs!

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Läs mer om GDPR

Varför Castellum?

Vi har lokalerna

Med ett av Skandinaviens största bestånd av kontorsfastigheter kan vi erbjuda ett stort utbud av lokaler i olika lägen. I flera städer har vi också komplett utrustade, nyckelfärdiga kontor liksom coworking-platser med fullservice, tillträde dygnet runt och ett stort tjänsteutbud.

Vi jobbar hållbart

Som Nordens mest hållbara fastighetsbolag ser vi till att alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras. Dessutom erbjuder vi våra hyresgäster allt från gröna hyresavtal till energieffektiva och klimatneutrala fastigheter - alltid med en trygg och hälsosam arbetsmiljö.

Vi tittar runt hörnet

För att möta morgondagens behov håller vi koll på den senaste arbetslivsforskningen, tar till oss nya rön, gör egna undersökningar och släpper den årliga trendrapporten Framtidens arbetsliv. Men den allra viktigaste framtidsspaningen sker i den dagliga dialogen med våra hyresgäster.

Vi är lokala och nära

Med ett starkt lokalt engagemang och egen personal på plats på alla våra orter kan vi erbjuda den där personliga kontakten och lokalkännedomen som vi vet är så viktig. Vi sköter om våra egna fastigheter, och som kund har du alltid tillgång till ett eget husteam som ser till att du trivs hos oss.