• Interior

Edison Park

Framtidens arbetsplats är innovativ och grön

Nu växer framtidens arbetsplatser fram i redan etablerade Edison Park på Ideon Science Park i Lund. Inspirerade av internationella campus låter vi området präglas av öppna grönytor, perfekt grogrund både för människor och idéer. Med två nya kontorsbyggnader, ett mobilitetshus och ett inbjudande grönområde knyts befintliga hus ihop med det nya och gränsen mellan ute och inne suddas ut. Edison Park kommer vara fylld av liv – och alla de kvaliteter som hör hemma i det som vi kallar framtidens arbetsplats.

Kontaktinformation

Våra uthyrare

Håkan Gustafsson

Välkommen att kontakta vår projektuthyrare Håkan Gustafsson för mer information. Gå till kontakt

Det kommande bygget kommer bestå av tre byggnader med varierad höjd för ett öppet och luftigt intryck. Fasaden är klädd i material som säkerställer minimal energiförlust och solpanelerna på taket är både miljövänliga och estetiskt tilltalande.

Hela klustret är hållbarhetsoptimerat både miljömässigt, socialt och ekonomiskt och kommer att certifieras med Miljöbyggnad Guld. Kontorsbyggnaderna omfattar totalt 19 000 kvadratmeter och byggs i två etapper där första etappen beräknas vara klar för inflytt i slutet på 2023.

Husens entréer erbjuder dig full service och skapar nyfikenhet för såväl verksamheterna som verkar inom huset, men också för hela Ideon Science Park och dess bolag. Området präglas av öppna grönytor, perfekta för spontana möten - både sociala och professionella. Möt nya människor, utbyt nya idéer.

De nya kontorsbyggnaderna är anpassade för det lilla enmansföretaget så väl som för det större bolaget. Vi skapar olika zoner för flexibilitet; Box kombinerar det bästa av kontor och co-working, Flex är dynamiska arbetsytor och Lab fortsätter platsens tradition som testmiljö för nya idéer i rörelse. Detta möjliggör att man som hyresgäst kan anpassa lokalytan vid behov på ett mycket enklare sätt.

Edison Park blir en perfekt grogrund för människor och idéer. Här finns allt som krävs av arbetsplatser i framkant: väldesignade ytor för olika slags uppgifter, co-working, mötesrum, projektytor, eventlokaler, restauranger, caféer. Utomhus väntar dessutom gemensamma takterrasser, uteserveringar, gym, cykelverkstad och vårt eget koncept WorkOUT med arbetsplatser under bar himmel. Orangeriet blir en inspirationsplats mitt i parken för exempelvis yoga, affärsmöten eller kreativt skapande.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.717625,"lng":13.218102},"content":"<div>Edison Park Lund</div>","icon":{"url":"/gui/project/images/pins/pin.svg","size":[30,53]},"mainMarker":true}]}

Kontakta oss

Projektutvecklare

Håkan Gustafsson

Telefon
+4640383725
E-mail
hakan.gustafsson@castellum.se

Om Castellum

Varför välja Castellum?

Castellum skapar morgondagens innovativa arbetsplatser. Vi är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och vårt fokus är att få människor att växa och företag att utvecklas. Varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som kund har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss.

Hållbart och energieffektivt

På Castellum bygger vi för en hållbar framtid. Alla våra nybyggnadsprojekt miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad eller motsvarande. Det betyder att du som hyresgäst bland annat kan se fram emot en hälsosam arbetsmiljö med sunda material och en effektiv energianvändning. Edison Park kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad, nivå Guld, en av Sveriges högsta miljöcertifieringar för byggnader. Certifieringen ställer höga krav på byggnadens utformning och prestanda där energieffektivitet, behaglig temperatur och luftflöde, dagsljusinsläpp och materialval utan miljörisker är några exempel.

Tilldelade utmärkelser

teaser-alt

Personligt husteam ingår i hyran

teaser-alt

En hållbar arbetsplats från början

teaser-alt

Vi erbjuder framgångsrika arbetsplatser